Центар за Сервисирање

Ние нудиме сервисирање на сите видови на транспортни разладни уреди! - Поправка на најмалите па и големите и сложени дефекти! Како дилер и официјалeн сервис партнер на Carrier Transicold, наша главна работа е снабдување, монтажа, одржување и поправка на разладните уреди на Carrier. Сервисот исто врши поправка на сите видови транспортни полуприколки и приколки, без разлика на степенот на оштетување. Мани Сервис - исто може да се пофали дека е официјлен сервисер на целата гама на производи што ја нуди Schmitz Cargobull. Сервисот врши диагностика, поправка и отстранување на сите видови дефекти на ситемите за кочење од Wabco, Knorr Bremse, BPW и Saf. Исто така вршиме поправка на ладилните приколки и полуприколки: замена на покрив, замена на ѕидови, замена на пропаднати подови, поправка на делови од хром и никел, сите видови на алуминиумски лајсни, репарирање и заварување на делови од шасија, замена на клин плоча, поправка на термографи.Процес на Проверка

Секоја поправка која ни е доверена во наши раце, подлежи на процес за проверка. За да обезбедиме висок стандард на квалитет, ние развивме ригорозен процес на проверка, внимателно создаден за да ги задоволи сите потреби на нашите клиенти! Кога е поминат процесот на проверка нашите клиенти можат да бидат сигурни дека поправката што е направена е тестирана, проверена и поправена со висок квалитет.