МАНИ ДООЕЛ

Климент Охридски 105

2400 Струмица

Македонија


Сопственик:Продажба:Комерција:
Марјан ЈанковЖивко ФилчевскиТони Секулов
Моб.: +389(0)75/214-325Моб.: +389(0)76/479-411Тел.: +389(0)34/344-655
Моб.: +389(0)75/432-474
e-mail:
mjankov@maniservice.com
marjan_jankov@yahoo.com
e-mail:
zfilcevski@maniservice.com
e-mail:
tsekulov@maniservice.com


Вашата e-mail адреса:*


Предмет:*


Внесете го бројот за верификација:*
verification image, type it in the box

Порака:*

Полињата означени со * се задолжителни


                                                               


Види ја локацијата на MANI Transicold Service на поголема мапа