Deutch English (UK) Македонски Facebook

Новитети
  • 08 Ноември 2011

    МАНИ сервис слави 20-години постоење. На прославата одржана во сервисот е претставен и најновиот агрегат на Carrier Transicold, Vector 1550. Сликите од овој настан може да ги погледнете тука.

Информации
an image
Мани Сервис
Струмица, Македонија
Email: info@maniservice.com

Тел.: +389(0)34/344-655
Моб.: +389(0)75/214-325


Поддршка
an image

МАНИ Сервис го има најдобриот тим за поддршка. Доказ за тоа се многубројните задоволни клиенти. На располагање сме 24/7.

Квалитет
an image

Секоја извршена поправка се проверува детално и притоа мора да ги исполнува условите за квалитет.

За нас
an image

МАНИ Сервис е фирма која се занимава со продажба, монтажа и сервисирање на транспортни разладни уреди

Сертификати
  • Вработените во МАНИ Сервис поседуваат огромно знаење околу решавањето и на најделикатните дефекти. Доказ за тоа се бројните сертификати и признанија кои ги имаат стекнато. Сертификатите може да ги погледнете тука.

24 часовна помош
an image
Стручниот тим на МАНИ СЕРВИС ќе ви помогне каде и да се наоѓате, 24 часа во денот, 7 дена во неделата.